Marco Bjurström vaihtoi uutiset ravintolaan: Blokkaan laseja ja siivoan

Bjurström kertoi irtisanomisen jälkeisiä kuulumisiaan Stockmannin Fazer 8th Floor & Veuve Clicquot -samppanjabaarin avajaisissa.

Monitoimimies Marco Bjurström myöntää nauttineensa hetkellisestä lisääntyneestä vapaa-ajasta sen jälkeen, kun hänet irtisanottiin yt-neuvottelujen jälkeen Nelosen uutisista.

– Tämä on minulle uusi juttu, joten siihen on pitänyt vähän totutella. Olen saanut kerättyä asioita järjestykseen. Sellaiseenkaan ei ole ollut pitkään aikaan aikaa, hän kertoi Stockmannin Fazer 8th Floor & Veuve Clicquot -samppanjabaarin avajaisissa torstaina.

Työt Bjurströmilta eivät tosin ole loppumassa, sillä mies aikoo lisätä jatkossa panostaan perustamansa Step Up -tanssikoulun pyörittämiseen.

– Olen koko ajan opettanut tanssia viikoittain, ja lisään tuntimäärääni ensi syksynä. Tämän kevään tunnin tietysti oli jo sovittu. Aion olla enemmän mukana myös Step Upin taustahommissa, Bjurström selittää.

Lisäksi Bjurström on lähtenyt ravintolabisnekseen. Hän on mukana uudessa Pompier-ravintolassa, joka aukesi sattumalta samana päivänä, jona hän sai kuulla potkuistaan.

– Se oli ihan absurdi päivä. Mutta kaikki on lähtenyt käyntiin hyvin. Minä häärään salin puolella, blokkaan laseja ja siivoan, koska ruokaa en tietenkään saa enkä haluakaan tehdä, Bjurström naurahtaa.

Lue myös:

    Uusimmat