Marco Bjurström tapasi Victorian: Käsittämätön karisma

Juhlaillallisella presidentinlinnassa maanantai-iltana Ruotsin prinsessa Victorian ja prinssi Danielin kohdannut juontaja Marco Bjurström ihasteli parin välistä mutkatonta suhdetta.

– Keskinäisistä katseista, eleistä ja olemisesta huomasi, miten aidot, helpot ja luontevat heidän välinsä ovat. Siinä ei ollut minkäänlaista teatteria tai pelaamista, Bjurström arvioi.

Häneen teki erityisesti vaikutuksen Victorian puhe, jossa tämä tarinoi niin Suomen ja Ruotsin välisistä suhteista, mutta myös omasta elämästään, kuten kesäkuisista, ikimuistettavista häistään.

– Se oli ihana, koskettava ja lämmin puhe. Victorian läsnäolon voima ja karsima olivat ihan oikeasti hämmentäviä. Vaikka syntyy tuollaiseen sukuun, ei se ole itsestäänselvyys.

Bjurströmin mukaan prinsessassa ei voinut havaita mitään epäaitoa, eivätkä hänen juttunsa olleet pelkkiä ulkoa opeteltuja korulauseita.

– Hän tarkoittaa, mitä hän sanoo. Koulutan esiintyjiä työkseni, eikä sellaista välittömyyttä ja rentoutta voi teennäisesti luoda. Kyllä hänessä on ehdottomasti kuningataraineista, mikäli minä asiasta mitään ymmärrän.

(MTV3–ANULIINA TULLA)

Lue myös:

    Uusimmat