Mainos

Maraboun testiryhmä on valittu

50 testaa uutuussuklaita

Helmi ja Marabou antavat 50 Helmi-klubin jäsenelle mahdollisuuden maistaa Maraboun uutuussuklaita. Testattavana ovat syyskuussa lanseeratut Toffee & Pähkinä, Jogurtti & Vadelma ja tammikuussa markkinoille saapuva Karamelisoitu Manteli ja Merisuola -suklaa.

Valitsimme testiryhmään 50 suklaan ystävää. He saavat kaikki kolme uutuussuklaata maistettavakseen. Valitsimme ryhmäläiset hakemusten perusteella. Näin he perustelivat pääsyään ryhmään.

"Asuinpaikkakunnaltani ei löydy noita ihania suklaita. Haluaisin päästä testaamaan niiden ihania makuja ja ehkä käyttää niitä leivonnassa (reseptin voisin laittaa vaikka leivontablogiini). Parhaimpia ne ovat kyllä sellaisenaan. Päivän paras hetki kolmen lapsen äitinä, oma rauhallinen hetki, hyvä kirja ja ihanaa Maraboun suklaata, ehdottomasti."

"Uutuusmaut ovat sellaisia, etten ensimmäisenä menisi niitä kaupasta ostamaan, vaikka suklaahullu olenkin. Kenties pääsemällä testiin mukaan voisin lyödä ennakkoluulojani korville ja löytää uuden suosikkimaun."

"MMMMMmmmmmm...Marabou! Äiti tahtoo maistella. Salaa, hyvällä maulla ja kehittyneellä "kielitaidolla". Tuloksena loistava, asiantunteva ja rehellinen suklaaraportti."

"Olen todellinen suklaafani isolla ässällä. Rakastan erilaisia täytesuklaita ja täytyy myöntää, että varsinkin ajatus karamelisoidusta manteli ja merisuola -suklaasta sai veden herumaan kielelleni. Tahtoisin ehdottomasti päästä maistamaan sitä ensimmäisten joukossa!"

"Olen ennakkoluuloton makujen suhteen ja maistelen mielelläni kaikenlaisia uutuuksia. Nyt haluaisin testata näitä Maraboun uutuussuklaita ja kertoa, miltä ne maistuvat. Asun pienellä paikkakunnalla, joten näitä suklaita ei kauppoihimme ilmesty kovinkaan äkkiä. Siksikin haluaisin testata näitä tuotteita. Olen valmis raportoimaan hyvinkin tarkasti testattavista tuotteista."

Seuraa testiryhmän etenemistä sivuilla. Raportoimme tuloksista, kun testaajat ovat maistelleet kaikkia kolmea makuyhdistelmää.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock, Marabou

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.