Manuela Boscon äitiysloma pian ohi: Vauva-arki on opettavaista

Manuela Bosco palailee pikkuhiljaa töiden pariin samalla kun hoitaa seitsemän kuukauden ikäistä tytärtään.

Näyttelijä ja kirjailija Manuela Bosco on viettänyt viime kuukaudet hiljaiseloa ja elänyt onneliista vauva-arkea huhtikuussa syntyneet Sahara-tyttärensä kanssa. Coffee Housen ja Pauligin baristamestaruuskilpailujen palkintojenjakotilaisuuteen Helsingin Sokoksen Coffee Houseen saapunut Bosco kertoo totuttelevansa tällä hetkellä pikkuhiljaa töihin paluuseen.

– Olen tehnyt pari kertaa viikossa erilaisia keikkoja ja palannut kahden kirjaprojektini pariin. Itse kirjoittaminen tosin on aika haastavaa, kun olen Saharan kanssa kotona, mutta olen tehnyt paljon ajatus- ja taustatyötä. Alkuvuodesta äitiyslomani loppuu, ja silloin kirjat tulevat viemään enemmän aikaa, Bosco kertoo.

Hän ei voi vielä paljastaa kirjojen aiheita, mutta kertoo niiden olevan keskenään hyvin erilaisia.

– Ainakaan kyseessä ei ole tällä kertaa omaelämäkerrallinen kirja, vuonna 2012 Ylitys-teoksen urheilu-urastaan kirjoittanut Bosco naurahtaa. 

Boscon ja hänen näyttelijämiehensä Kasimir Baltzarin Sahara-tytär on äitinsä sanojen mukaan hyväntuulinen ja iloinen. 

– Hän on perusluonteeltaan iloinen, ja se riemu tarttuu helposti itseenkin. Hänen seuraamisensa on todella opettavaista. Esimerkiksi se, kuinka anteeksiantavainen hän on. Hän saattaa itkeä, ja sitten nanosekunnissa olla taas iloinen ja täynnä virtaa, Bosco kuvailee.

Lue myös:

    Uusimmat