Manuela Bosco: Tähtitanssit vaativat paljon aikaa kilpailijoilta

Kun jotain tekee usean viikon ajan tunteja päivässä, siitä tulee suuri osa elämää. Näin kävi Manuela Boscolle hänen osallistuessaan Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailuun.

Manuela Bosco painottaa Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun olevan hyvin kokonaisvaltaista. Näyttelijä tuli toiseksi tähtitanssien viime kaudella, ja kertoo sen vaatineen paljon töitä. Hän totetaakin, että ohjelmaan osallistuminen voi viedä valtavasti aikaa kilpailijoilta.

– Se ei ollut vain sellaista, että olisi käyty pari kertaa viikossa tanssahtelemassa treeneissä. Oli yllättävää, miten paljon se vaati aikaa, Bosco muistelee.

– Tietysti kaikki osallistuvat omien aikataulujen ja halujen mukaan, mutta jos siihen haluaa käyttää aikaa, niin siitä tulee myös iso juttu.

Boscolle itselleen tanssista tuli iso juttu. Hän pohtii, että jos jotain tekee monta viikkoa rutiininomaisesti, siitä muodostuu suuri osa elämää.

– Jos siihen menee kokonaan mukaan, kyllä se koskettaa aika vahvastikin. Omalla kohdallani siitä tuli intensiivistä eikä se ollut pelkästään joku ohjelma.

Kokopäiväisyydessä ja intensiivisyydessä on myös sarjan haaste. Kuvaukset, haastattelut, koreografian kehittelyt ja tanssiharjoitukset voivat käydä rankaksi, vaikka lähtökunto olisikin hyvä kuin 100 metrin aitajuoksussa kilpailleella Boscolla.

– Ei se ihan yksin fyysisesti ollut ylivoimainen, mutta jos ottaa huomioon, mitä muuta siinä on, siinä tulee ihan hirveästi kaikkea pyöritystä, näyttelijä kommentoi.

Bosco on ollut hetken poissa julkisuuden valokeilasta. Näyttelijällä on pieni tytär, jota hän parhaillaan hoitaa äitiyslomalla.

– On mennyt tosi ihanasti, lapsi kasvaa hurjaa vauhtia.

Netin suora erikoislähetys tanssikulisseista aina sunnuntaisin klo 21.00-21.10 osoitteessa mtv.fi/tanssiitahtienkanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat