Mainos

Mäntsälän ammuskelun taustalla ehkä velanperintä

Poliisi on ottanut yhdeksän miestä kiinni sunnuntaina Mäntsälässä tapahtuneen ampumisvälikohtauksen takia.

Eräiden tietojen mukaan rikollisten välienselvittelyssä saattoi olla kyse velanperinnästä, mutta varmuutta tästä ei ole. Ilmeistä on, että kerrostaloasunnossa oli yksi ryhmä miehiä, kun toinen ryhmä tuli paikan päälle. Neljä epäiltyä poistui ammuskelun jälkeen asunnosta parvekkeen kautta.

Kello 16 aikaan Mäntsälän Mustassamäessä tapahtuneessa ammuskelussa loukkaantui kaksi miestä. 24-vuotiasta mäntsäläläismiestä ammuttiin käsiaseella rintaan. 29-vuotias espoolaismies sai puolestaan luodista nirhauman kylkeensä.

Ammuskelussa vakavimmin loukkaantunut 24-vuotias mieshenkilö on myös päässyt pois sairaalahoidosta.

Uhritkin vaikenevat

Tapahtumies kulku on poliisille vielä epäselvä. Poliisi selvittää tekojen syytä Mäntsälän Pukkimäentiellä paikalla olleiden henkilöiden kuulusteluin ja teknisin tutkimuksin. Tapauksen nopea selvittäminen sitoo runsaasti Keski- Uudenmaan poliisin voimavaroja.

- Kun siipeensä saanutkin vaikenee kuulusteluissa, niin asioiden selvittäminen ottaa aikansa, sanoo apulaispoliisipäällikkö Pekka Partanen Keski-Uudenmaan poliisista.

Kiinniotetuilla on Partasen mukaan rikollista taustaa. Miehiä kuvaillaan paikallisiksi taparikollisiksi. Kyse ei ole ns. liivijengien tai romanien välienselvittelystä. Ammunnassa loukkaantuneet henkilöt ovat myös kiinniotettuina.

Keski-Uudenmaan poliisi pyytää tapauksesta jotain tietäviä ottamaan yhteyttä puhelimitse numeroon 071 8735401

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.