Mainos

Mannisen asianajaja: Myös Jäätteenmäkeä epäillään lehtivuodosta

Martti Mannisen asianajajan mukaan myös Jäätteenmäen epäillään vuotaneen salaisia Irak-asiapapereita Ilta-Sanomille ja Iltalehdelle, kirjoittaa Helsingin Sanomat.

Presidentin entisen neuvonantajan Martti Mannisen asianajaja Matti Wuori sanoo Helsingin Sanomissa, että sekä Mannista että kansanedustaja Anneli Jäättenmäkeä epäillään ulkoministeriön salaisten Irak-asiakirjojen vuotamisesta iltapäivälehdille. Aiemmin poliisi ja syyttäjä ovat kertoneet, että Mannista epäillään Irak-asiakirjojen tietojen vuotamisesta Jäätteenmäelle ja Jäätteenmäkeä yllytyksestä tekoon.

Manninen on myöntänyt antaneensa Jäätteenmäelle asiakirjoihin perustuvia muistioita, mutta kiistää vuotaneensa mitään Ilta-Sanomille ja Iltalehdelle. Jäätteenmäki puolestaan on kiistänyt yllyttäneensä Mannista tekoon.

Wuoren mukaan poliisin syyttäjälle luovuttamassa esitutkinta-aineistossa molempia epäillään vuodosta, eikä muita epäiltyjä ole. Jäätteenmäen asianajaja Aarno Arvela ei halunnut eilen kommentoida asiaa Helsingin Sanomille.

Iltapäivälehdet saivat maaliskuussa käsiinsä ulkoministeriön salaisia asiakirjoja Paavo Lipposen Irakia koskevista keskusteluista.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.