Mainos

Mannesmann ja France Telecom ostamassa One2Onea

Saksalainen monialan teollisuuskonserni Mannesmann ja France Telecom ovat brittiläisen matkapuheluoperaattori One2Onen varteenotettavimmat ostajat, kirjoittaa Financial Times. Lehti viittaa brittiyhtiön myyntiä läheltä seuraaviin lähteisiin, joiden mukaan Mannesmann ja France Telecom ovat hieman paremmassa asemassa kuin kilpailijat Deutsche Telekom, Telecom Italia ja ranskalainen Vivendi.

One2Onen ovat pistäneet myyntiin sen omistajat Cable & Wireless ja yhdysvaltainen MediaOne. Lähteiden mukaan kumpikaan kärjessä olevista ostajatarjokkaista ei ole valmis tarjoamaan One2Onesta 11:ta miljardia puntaa, minkä arvoiseksi telekommunikaatiota seuraavat analyytikot ovat sen arvioineet. Financial Timesin mukaan tarjouksen yläraja olisi korkeintaan kahdeksan miljardia puntaa. Kumpikaan myyjistä ei kommentoi hinta-arvioita. One2One on Britannian pienin matkapuheluoperaattori. Se ilmoitti viime viikolla, että sen verkkoon liittyi huhti-kesäkuussa 401 000 uutta asiakasta, mikä on hieman vähemmän kuin kilpailijalla Orangella.

Yhtiön mukaan sen tammi-maaliskuun tulos rahoituserien jälkeen hypähti 112 miljoonaa puntaa voitolliseksi, kun vuotta aiemmin vastaavaan aikaan tulos oli 39 miljoonaa tappiollinen. Liikevaihto nousi 43 prosenttia 781 miljoonaan puntaan.
(STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.