“Mannerheim” palaa Lahteen: ”Herättää suuria tunteita”

Kolme kautta FC Lahdessa pelannut Ariel “Tuco” Ngueukam siirtyi talvella SJK:n paitaan. Perjantaina edessä on ensimmäinen vierasmatka Lahden Kisapuistoon.

SJK on voittanut neljästä ensimmäisestä pelistään kolme ja pelannut kerran tasan. Tuco on tehnyt yhden maalin ja syöttänyt toisen.

- Olemme sarjataulukossa toisina, se on tärkeintä. Emme ole vielä pelanneet niinkuin haluaisimme. Se johtuu pitkälti siitäkin, että kentät ovat olleet niin huonossa kunnossa. Mutta olemme saaneet voittoja ja se on hyvä. Tämä joukkue sopii minulle, olen tyytyväinen, “Tuco" toteaa MTV Sportille.

FC Lahden kannattajien käytös on ollut suurennuslasin alla viime sunnuntaista lähtien, kun yksi ryhmän jäsenistä ajautui sanasotaan FC Interin Vahid Hambon kanssa. Kamerunilainen Tuco on saanut kokea lahtelaisen jalkapalloyleisön positiivisen puolen.

- On mukava mennä pelaamaan Lahteen, se herättää minussa suuria tunteita. He ovat ystäviäni, joten on kuin palaisin kotiin. He antoivat minulle nimen Mannerheim, se oli kaunista, pelaaja muistelee.

- Tämä on tietysti työtä ja uralla on mentävä eteenpäin. Olimme Lahden kanssa viime kaudella kolmansia ja pääsimme Eurooppa-liigan karsintoihin. Se oli hyvä vuosi. Odotan perjantaista tasaista peliä, niin kuin kohtaamisemme olivat viime vuonnakin, Tuco päättää.

FC Lahti ja SJK kohtaavat Lahden Kisapuistossa perjantaina kello 18.30.

Lue myös:

    Uusimmat