Mainos

Mannerheim-elokuvan kuvaukset alkanevat elokuussa

Keskeytyksissä helmikuun lopulta asti ollut Mannerheim-elokuva etenee uuden päätukijan ja uusien rahoitusjärjestelyjen turvin. Projektin uusi suuri rahoittaja on kansainvälinen pörssiyhtiö Unibet Group. Kuvausten pitäisi alkaa elokuussa Suomessa.

Unibetin tuki ei kuitenkaan takaa riittävää rahoitusta elokuvalle. Tuen ennustetaan silti auttavan projektia pääsemään pahimpien ongelmien yli. Vaikka tuotannon jatkuminen on nyt turvattu, niin neuvotteluja uusista sopimuksista ja rahoitusmuodoista käydään edelleen.

Elokuvan teon on tarkoitus jatkua ohjaaja Renny Harlinin sekä tuottajien Markus Selinin ja Jukka Helteen johdolla. Käsikirjoitus ja työryhmä päivitetään ja suomalaisten osuutta kasvatetaan. Harlin kuitenkin suhtautuu jatkoon varovaisesti ja lupaa aloittaa elokuvan teon kunnolla vasta sitten, kun epävarmuus rahoituksen suhteen poistuu.

Mannerheim-elokuvan pääyhteistyökumppanit ovat VR, Sinebrychoff, Neste Oil, Fortum, Muuttopalvelu Niemi ja Helsingin Sanomat. Liberty Production tuottaman elokuvan budjetiksi on arvioitu alun perin kymmenen miljoonaa euroa.

(MTV3)

NÄYTTELIJÄ-MARSKI JAKSAA ODOTTAA

OHJAAJA RENNY HARLIN ALOITTAA KUVAUKSET ELOKUUSSA, JOS ...

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja