Mainos

Manhattanin kalleimmalla ja halvimmalla asunnolla kymmenien miljoonien hintaero

Manhattanin asuntomarkkinoiden kalleimmalla ja halvimmalla asunnolla on kymmenien miljoonien dollareiden hintaero. Molemmat niistä ovat kattohuoneistoja vain kahdeksan korttelin välimatkan päästä toisissaan New Yorkin Upper East Sidella.

Manhattanin halvin asunto maksaa tällä hetkellä 135 000 dollaria ja kallein 60 miljoonaa, kertoo New York Post.

Noin 17 neliömetrin pikkuasunto on Manhattanin halvin myynnissä oleva koti. New Yorkin mittapuulla edullisen hinnan lisäksi kannattaa kuitenkin huomioida se, että asunnon huoltoon kuluu noin 1500 dollaria kuussa.

Manhattanin kallein koti maksaa puolestaan 60 miljoonaa dollaria. Siinä on viisi makuuhuonetta, seitsemän kylpyhuonetta, yli 800 neliömetriä asuinpinta-alaa ja 70 neliömetrin ulkoterassi. Huikean hinnan lisäksi yhtiövastikkeeseen kuluu kuukausittain yli 35 000 dollaria.

Muhkeasta hintalapusta huolimatta joukko ihmisiä on jo ehtinyt kiinnostua tilasta, kiinteistönvälittäjä Jeannie Woodbrey paljastaa.

– Se on kuin ostaisi Picasson, hän kuvailee.

Asunnon olohuoneessa on upea kupolikatto ja tammiparketti. Lisäksi huoneistoon kuuluu yksityinen hissi, kuntosali sekä höyrysuihku. Tulevat asukkaat voivat myös tilata itselleen huonepalvelun ala-aulan ravintolasta.

Myös Manhattanin halvimmalla asunnolla on oma kohderyhmänsä, vaikka yksiöiden suosio on viimeaikoina laskenut: ihmiset haluavat kotiinsa mieluummin erillisen makuuhuoneen. Kiinteistönvälittäjien arvioiden mukaan myös korkea yhtiövastike saattaa käännyttää joitakin mahdollisia ostajia.

– Asunnossa on suuret ylläpitomaksut suhteessa sen kokoon, mutta Manhattanilla ei tunneta sellaista asiaa kuin ilmainen lounas, arvioitsija Jonathan Miller toteaa.

Katso kuva Manhattanin halvimmasta asunnosta täältä ja kalleimmasta täältä

Katso kuvia Suomen kalleimmista ja halvimmista asunnoistaJokakoti.fissä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.