Mainos

Management by perkele vastaan digicowboy - presidenttiehdokkaat vallankumouksen kourissa

Johtamiskulttuurissa tapahtunut vallankumous näkyy asiantuntijan mukaan myös presidenttiehdokkaiden Pekka Haaviston ja Sauli Niinistön johtamistavoissa.

Yritysvalmentaja Hannu-Pekka Sinervän mukaan vanhankantainen "natsakulttuuri" on hiljalleen häviämässä ja tilalle puskee avoimempi, vuorovaikutukseen perustuva johtaminen.

- Natsat ovat pudonneet ja tilalle on tullut vuorovaikutusosaaminen. Vaikutusvalta ansaitaan nyt hyvillä vuorovaikutustaidoilla.

- Vanhan liiton management by perkele -johtamiskulttuuri ja nuorten digicowboy- ja playstationsukupolven ihmissuhde- ja vuorovaikutuskulttuuri ovat vallankumouksessa. Ikärakenne vääjäämättä aiheuttaa sen, että vastakkainasettelua syntyy, Sinervä toteaa MTV3:n Huomenta Suomessa.

Sinervä uskoo, että myönteisen vallankumouksen merkkejä on jo näkyvissä suomalaisessa yhteiskunnassa ja kahdessa presidenttiehdokkaassa.

- He ovat uudentyyppisiä ja kuuntelevia johtajia, kumpikin on ajassa kiinni. He ovat hyvä parivaljakko - jos heistä saisi sekoituksen, meillä olisi hyvä vaihtoehto!

Presidenttiehdokkaiden arvot tulevat Sinervän mukaan kunnolla esiin vasta muutaman Mäntyniemen vuoden jälkeen.

(MTV3)

Katso yritysvalmentaja Hannu-Pekka Sinervän haastattelu: (Huomenta Suomi 3.2.2012)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.