Mainos

Mallitoimistot käskivät laihduttaa! Lauren toimii alusvaatemallina, vaikka painaa enemmän kuin aiemmin

Mallitoimistojen mukaan 60-kiloisen Laurenin olisi pitänyt pudottaa ”ainakin 19 kiloa”, jotta hän voisi menestyä.

Englantilainen Lauren ei päässyt malliksi, koska oli liian suurikokoinen. Ongelma kuitenkin ratkesi vuosia myöhemmin, koska Lauren painoi vielä enemmän!

Kymmenen vuotta sitten Lauren Blackmore, 32, oli kokoa 36 ja painoi kuutisenkymmentä kiloa, mutta sai silti pakit mallitoimistoilta kokonsa vuoksi.

Mallitoimistojen mukaan Laurenin olisi pitänyt pudottaa ”ainakin 19 kiloa”, jotta hän voisi menestyä. Tämän lisäksi Blackmoren kumppanit vitsailivat naisen painosta; eräs jopa väitti, että voisi sitoutua naiseen, kun tämä vain olisi tarpeeksi laiha. Eräs työnantaja kertoi Blackmorelle, että voisi nostaa tämän palkkaa, jos tämä vain olisi hoikemmassa kunnossa. 

– Halusin aina olla alusvaatemalli, mutta minulle sanottiin, etten ole tarpeeksi hyvä. Kaikki, keitä lähestyin, sanoivat, että olin liian iso mallinhommiin, Blackmore muistaa.

"Aloin ahmia selvitäkseni"

Lauren masentui. Hän lihoi, turvautui dieettipillereihin ja laksatiiveihin, joiden vuoksi hän sortui ahmimaan.

Paino ei kuitenkaan koskaan pudonnut ”tarpeeksi”.

– Kärsin paniikkikohtauksista ja aloin ahmia selvitäkseni, saatoin syödä neljä noutoruoka-ateriaa ja kolme terveellistä ateriaa, Blackmore kuvailee.

Hän ajoi salaa autokaistalle hakemaan ruokaa, jotta kukaan ei saisi tietää. Suklaan syömisestä nainen rankaisi itseään paastoamalla loppupäivän.

Vuosien taistelun jälkeen Lauren ymmärsi, ettei hänen kannata taistella itseään vastaan. 

– Kun olin vuosia laiminlyönyt itseäni, tajusin, etten voi jatkaa näin ja aloin viimein oppia, miten hyväksyä vartaloni vikoineen kaikkineen. En enää punnitse itseäni, Blackmore sanoo.

Blackmore tomii nyt myös elämäntapavalmentajana, kertoo Daily Mail. Hän on saanut sopimuksen pluskokoisena mallina; kokoa 40 oleva Lauren toimii alusvaatemallina, vaikka painaa enemmän kuin aiemmin! Lisäksi hän tuntee olonsa nyt onnellisemmaksi ja terveemmäksi kuin vuosiin.

Blackmore haluaa kannustaa muitakin rakastamaan kehojaan.

Lähde: Caters news, Daily Mail

***

0:45

5:07

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.