Mallina työskenteleminen opetti Niina Backmania: Tiedän, mikä sopii minulle ja vartalolleni

Juontajana viihtyvä kaunotar, KIDSing-ohjelmassa MTV3-kanavalla tulevana keväänä nähtävä Niina Backman, 29, hyödyntää mallivuosiensa kokemuksia arjessaan. Backman kertoi AVAlle, mitä hän oppi mallintöiden kautta pukeutumisesta.

Juontaja Niina Backman on työskennellyt vuosia mallina ja kokemus alalla on opettanut hänelle paljon pukeutumisesta. Vaikka muoti ei vienytkään kaunotarta totaalisesti mukanaan, tänä päivänä Backmanille on hyvin selvää, millaiset vaatteet hänen vartalolleen ja persoonalleen sopivat.

– Ainakin tiedän, että mikä sopii minulle ja vartalolleni, Backman toteaa.

Vahva näkemys omasta tyylistä

Mallivuodet ja esiintyminen ovat kehittäneet Backmanille myös vahvan näkemyksen siitä, millaiset asut häntä todella pukevat. Catwalkeilla astelemiseen tottunut hoikka kaunotar ei kavahda kuitenkaan erikoistakaan asua, jos tietyt elementit ovat asussa kohdillaan.

– Olen aika vapaa kaikelle. Se liittyy varmaan entiseen työhöni, kun olen saanut pukea ja riisua aika paljon malliaikoina, Backman toteaa.

Huolimatta siitä, että juontaja tietää, mitä hän haluaa, luottaa hän vahvasti myös ammattilaisten vinkkeihin pukeutumisen saralla. Tärkeintä Backmanille pukeutumisessa on kuitenkin se, että hän tuntee vaatteissaan olonsa mukavaksi.

– Stailisti tuo asuun ammattimaisen näkökulman. Minä haluan, että minut puetaan itseni näköiseksi, että en ole joku muu jossain roolissa, Backman kertoo.

Suuntana naisellisempi look

Kolmen lapsen äidillä on selvät tavoitteet sen suhteen, millaista tyyliä hän tulevaisuudessa tavoittelee: Backman pyrkii muuttamaan tyyliään entistä feminiinisemmäksi..

– Haluan viedä omaa tyyliäni koko ajan naisellisempaan suuntaan, Backman kertoo.

– Minulla on erilaisia vaiheita: joskus haluan olla esimerkiksi vähän rokahtavampi, mutta nyt haluan selkeästi jotain naisellisempaa, kolmen lapsen äiti hymyilee.

KIDSing nähdään keväällä 2013 MTV3-kanavalla.

AVA

Kuvat: AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja