Mainos

Mallin ura alkoi kömpelösti – vaatteet putosivat lavalla

Maria Izabel Goulart Dourado, anteeksi kuka? Victoria's Secretin enkeli tunnetaan paremmin nimellä Izabel Goulart ja hän jatkaa lumoavan kauniiden brasilialaismallien perinteitä.

Izabel Goulardin mallinura alkoi nolosti. Ensimmäisessä oikeassa muotinäytöksessään, Izabelin topin kiinnikkeet olivat rikki ja koko toppi putosi päältä kesken näytöksen. Brasilian lehdistö huomasi nolon hetken ja muisti tapauksen vielä pitkään myöhemminkin, kun Izabelin ura oli jo kovassa nousukiihdytyksessä.

Wireimage/AOP

Wireimage/AOP

Vuonna 2005 Izabel asteli ensimmäistä kertaa Victoria's Secretin näytöksessä. Samana vuonna hänestä tuli alusvaatejätin yksi enkeleistä. Izabel kuitenkin purki enkelisopimuksensa vuonna 2008 ja siirtyi Armanille töihin.

Izabel oli myös vaateketju H&M:n syysmalliston 2009 kasvot. Hän on lisäksi poseerannyt muun muassa ranskalaisessa ja japanilaisessa Voguessa ja hän on työskennellyt huippuvalokuvaajien kuten Terry Richardsonin, David Simsin, Greg Kadelin ja Vincent Petersin kanssa.

Wireimage/AOP

Izabel syntyi vuonna 1984 São Carlosissa Brasiliassa. Hänellä viisi veljeä ja yksi sisko.

– Vaikeinta enkelinä olemisessa oli se, että joudun olemaan niin kaukana äitini ruokapadoista ja viidestä veljestäni ja siskostani, Izabel on kertonut julkisuuteen.

Wireimage/AOP

Wireimage/AOP

Yhdellä hänen veljistään on ykköstyypin diabetes ja Izabel onkin tehnyt paljon hyväntekeväisyystyötä. Hän on muun muassa auttanut sairaaloita keräämään varoja, jotta nämä voisivat tarjota ilmaiseksi insuliinia diabetesta sairastaville lapsille. Izabel tekee myös jatkuvasti töitä Diabetes Research Institute -tutkimuskeskuksessa Miamin yliopistossa diabeteksen hyväksi.

Wireimage/AOP


Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Wireimage/AOP

Lähteet: Models.com, Diabetesresearch, Victoria's Secret

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.