Mainos

Mallimamma tyytymätön misseihin

Mallimamma Marjo Sjöroos on tyytymätön tämänvuotisiin missiehdokkaisiin ja on sitä mieltä, että Miss Suomi -ehdokkaat ovat kuin samalla muotilla tehtyjä.

Fashionteamin toimitusjohtaja Marjo Sjöroosin mielestä hyvän missin missin täytyy uskaltaa olla persoonallinen. Hänellä pitäisi olla hyvä tausta, jottei hän joudu lehtien sivuille kohujutuilla. Lisäksi hänen pitää olla sosiaalinen.

Tämänvuotinen kymmenikkö onkin Sjöroosin mukaan liian perinteinen.

- Hyvin tasaväkinen on tämän vuoden kymmenikkö. Minun mielestäni kaikki tytöt on vähän niinku samasta muotista. Minä olisin odottanut, että siellä olisi ollut vähän erilaisempaa tyttöä mukana. Siinä mielessä en innostu niin kauheasti kymmenikön kokonaisuudesta

Alusvaatemainokset syövät missien uskottavuutta

Sjöroos toivoisi lisäksi, että uusi missi uskaltaisi kieltäytyä liian monista alusvaatemainoksista sekä iltapäivälehtien haastatteluista.

Tällä taktiikalla missillä olisi Sjöroosin mukaan paremmat mahdollisuudet malliuran luomiseen.

Misseistä nousi kohu, kun Timo T. A. Mikkonen sanoi, että missiaines on huonontunut. Mediapersoona Mikkonen ei rankkaa 2000-luvun missejä korkealle. Mikkonen jyrähti MTV3:n Viihdeuutisille, että tämän vuosikymmenen missit ovat ö-luokan tasoa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.