Mallikaunotar Sabina Särkkä kuvanmuokkauskohustaan: "Ihan tietoisesti otin mustelman pois"

Hetki sitten kuvanmuokkauskohuihin ajautunut mallikaunotar Sabina Särkkä kommentoi tilannetta Instagram-tilillään. 

Vuonna 2012 Miss Suomen ensimmäiseksi perintöprinsessaksi kruunattu Sabina Särkkä julkaisi kolme päivää sitten 16. heinäkuuta Instagram-tilillään kuvan, jossa kaunotar syleilee kihlattunsa Ossi Kivimäen kanssa turkoosin meren äärellä. Kun missin rakas julkaisi saman kuvan Instagramissa, ihmiset huomasivat eron kahden otoksen välillä. 

Kivimäen julkaisemassa kuvassa näytti vahvasti siltä, että Särkkä olisi muokannut kuvastaan mustelman piiloon reidestään sekä siistinyt kuvaa. Tässä ensimmäinen Särkän julkaisema kuva tilanteesta.

Kun Särkkä tavoitti hänestä liikkuneet kohut, hän kommentoi tilannetta Instagramissa ja lisäsi alkuperäisen version otoksesta. 

– Tässä on alkuperäinen kuva, josta tehdyt päivitykset herättivät tänään keskustelua. Sain ensin hyvän ja sitten pahan mielen samasta päivityksestä, kaunotar aloittaa.

Nainen kuvailee kuvan olleen koko kesän suosikkiotoksensa. 

–  Ossi ei hirveän useasti päivitä kuvia omaan Instagramiinsa, mutta kun hän sen tekee, se on kyllä aina ollut jotenkin erityinen hetki, Särkkä kuvailee.

– Hän muokkaa kuvat omalla tyylillään ja tykkää käyttää muokkauksissaan rakennetta ja terävöittää kuviaan (voitte vaikka itse testata tähän kuvaan sitä). Ei ehkä paras muokkaus veneessä tulleelle mustelmalle tai selluliitille. Itseäni se ei haittaa, mutta näköjään monia muita. Halusin myös itse laittaa saman kuvan myöhemmin ja ihan tietoisesti otin mustelman pois vaikka se näkyy toisessa kuvassa. Tämä varmasti silotti myös kinkkuani kaupan päälliseksi, Särkkä jatkaa.

Kaunotar painottaa kommenttinsa lopussa, että kuvaajille ja bloggareille mustelmien poisto on arkipäivää ja toivottaa aurinkoista kesää kaikille.

Kivimäen lisäämässä kuvassa meri näytti sinisemmältä ja kaunottaren mustelma näkyi hyvin.

Lue myös:

    Uusimmat