Malkin: Unelmani on pelata NHL:ssä

Venäläisseura Metallurg Magnitogorskin Suomen-leiriltä viime viikonloppuna Yhdysvaltoihin loikannut venäläinen jääkiekkoilija Jevgeni Malkin vahvistaa kanadalaismedia TSN:lle, että hänen ainoa syynsä loikkaukseen oli voimakas halu pelata NHL:ssä.

Monet pitävät Malkinia parhaana pelaajana, joka ei pelaa NHL:ssä. Malkin sanoo, että päätös pikaisesta lähdöstä Pohjois-Amerikkaan oli vaativa.

- Se ei ollut helppoa. Olin kovassa psyykkisessä paineessa. Se oli kovaa. Huolenani oli enemmän perheeni: se, miten perheeni selviäisi, 20-vuotias Malkin kertoi TSN:n haastattelussa.

Keskushyökkääjä Malkin sanoo, ettei hän kanna kaunaa viimeisimmälle seuralleen Metallurg Magnitogorskille.

- Minulla ei ole mitään seuraa vastaan. Olen hyvin kiitollinen siitä mahdollisuudesta, joka minulle siellä annettiin. Mutta halusin pelata NHL:ssä, se oli tässä ainoa asia, Malkin tilitti.

Malkinin on määrä odottaa asioidensa selviämistä Los Angelesissa 28. elokuuta saakka. Tämän jälkeen pelaaja toivoo meneillään olevan tapahtumaketjun etenevän siihen suuntaan, että hän voisi siirtyä ennen kauden alkua NHL-seura Pittsburgh Penguinsiin, joka oli varannut Malkinin pelaajaoikeudet vuonna 2004.

- Ilman muuta, unelmani on mennä siihen seuraan ja aloittaa pelaaminen... jo viikossa. Ainoa asia, mitä ajattelen, on se, että työskentelen kovasti päästäkseni kuntoon. Haluan tehdä sen niin pian kuin mahdollista, Malkin selvitti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja