Mainos

Maksa-purjopannu

  • 400 g nuoren naudan maksaa
  • 1 purjo
  • nokare rasvaa tai öljyä
  • 1-2 tl currya
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 1 dl vettä
  • 1 appelsiinin mehu
  • 1 dl ruokakermaa suolaa 1 tl rakuunaa (persiljaa)

Poista maksasta kalvot ja suikaloi se. Leikkaa huuhdottu purjo viipaleiksi. Paista maksaviipaleet pannulla, nosta syrjään ja kuullota purjoviipaleet.

Yhdistä ja ripottele joukkoon curry ja vehnäjauhot. Pyöräyttele hetki. Lisää vesi , appelsiinimehu ja kerma ja mausta rakuunalla. Kypsennä 3-4 minuuttia.

Tarjoa lisäkkeeksi perunoita ja salaattia. Voit valmistaa ruoan myös porsaanlihasta, mutta kypsennä sitä pidempään.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.