Maksa-purjopannu

  • 400 g nuoren naudan maksaa
  • 1 purjo
  • nokare rasvaa tai öljyä
  • 1-2 tl currya
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 1 dl vettä
  • 1 appelsiinin mehu
  • 1 dl ruokakermaa suolaa 1 tl rakuunaa (persiljaa)

Poista maksasta kalvot ja suikaloi se. Leikkaa huuhdottu purjo viipaleiksi. Paista maksaviipaleet pannulla, nosta syrjään ja kuullota purjoviipaleet.

Yhdistä ja ripottele joukkoon curry ja vehnäjauhot. Pyöräyttele hetki. Lisää vesi , appelsiinimehu ja kerma ja mausta rakuunalla. Kypsennä 3-4 minuuttia.

Tarjoa lisäkkeeksi perunoita ja salaattia. Voit valmistaa ruoan myös porsaanlihasta, mutta kypsennä sitä pidempään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja