Mainos

"Maksa fist bumpilla yli 25 euron ostokset" – Suomalaisyritykset liekeissä: Aprillipäivästä otetaan kaikki irti

Myös monet yritykset ovat ottaneet kaiken irti tänään vietettävästä aprillipäivästä. Esimerkiksi OP-konserni esittelee Facebook-sivuillaan uutta kätevää maksuvälinettä, OP-Sirua. 

"Enää et tarvitse pankkikorttia tai matkapuhellinta, vaan voit maksaa ostoksesi paisakaamalla kättä myyjän kanssa. Yli 25 euron ostoksiin käytämme fist bumpia", Facebookiin ladatulla esittelyvideolla kerrotaan.

Sääennusteita laativa Foreca puolestaan kertoo mielenkiintoisesta ilmiöstä, joka tuo Suomeen +40 asteen lämmön.

"Tottem-Solar-Mirjam-tuulikäytävä on näillä näkymin muuttamassa poikkeuksellisesti suuntaansa kesäkuussa. Sen ennustetaan pyöräyttävän meille erittäin lämpimän juhannusaaton"

Helsingin seudun liikenteen, HSL:n Twitter-tilillä puolestaan uutisoidaan metrotunnelista.

"Pyydämme apua oranssin louhinta-aineen poiskuljettamiseen. Sitä on noin 5000 litraa Otaniemen Alepan edessä."

Ilmoituksessa kerrotaan lisäksi, että liito-oravien pesimärauhan vuoksi työkoneiden käyttö tunnelialueella on kielletty, ja että tunnelin täyttötöihin on rekrytoitu Teekkariteatterin ja Otaniemen luonnonystävien vapaaehtoisia työntekijöitä. 

Veikkaus ja VR taas ovat lähteneet "Yhteiselle matkalle" ja lanseeranneet uuden Juna-pitkäveto -pelin. Veikkauksen uudessa pelissä veikataan tuleeko juna aikataulussa asemalle.

"Näin alkuun kohdejunille on kertoimet eli 1 tarkoittaa, että juna on aikataulussa. 2 tarkoittaa, että juna myöhästyy ja X on tulossa myöhemmin ja se voisi tarkoittaa vaikka sitä, että juna jää jumiin tunneliin", videolla kerrotaan.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.