Makeita uutisia suklaanystäville: Omat festivaalit marraskuussa!

Wanhassa Satamassa järjestetään marraskuussa Suklaafestivaali 12 -tapahtuma.

Haaga-Perhon kaksi kertaa järjestämä Suklaafestivaali-tapahtuma saa parin vuoden tauon jälkeen jatkoa. Tapahtuma järjestetään yksipäiväisenä lauantaina 17.11.2012. Tapahtuman pääyhteistyökumppanina toimii Fazer.

– Olemme Haaga-Perhossa iloisia, että suklaanystävien rakastama tapahtuma jatkuu osaavissa käsissä uusin resurssein. Makea festivaali säilyy tapahtumien joukossa ja ilahduttaa ihmisiä marraskuun kaamoksessa. Suklaafestivaali saa uuden hyvän kodin Wanhasta Satamasta, iloitsee markkinointipäällikkö Minna Huuhtanen Haaga-Perhosta.

Tastingeja, kilpailuja ja maukkaita suklaatuotteita

Myös Wanhassa Satamassa ollaan innoissaan tulevasta tapahtumasta

– Uskomme, että tällä tapahtumalla on herkullinen kasvumahdollisuus ja olemmekin ottaneet tapahtuman kehityshaasteen innolla vastaan. Työ on lähtenyt hyvin käyntiin, kertoo Wanhan Sataman tuotekehityspäällikkö Kirsi Stenberg.

Lukuisien näytteilleasettajien suklaatuotteiden lisäksi festivaali tarjoaa tastingeja ja kilpailuja. Nuori Suklaamestari-kilpailu saa myös jatkoa, tällä kertaa yhteistyökumppanina on ammattilaisten arvostama Valrhona. Festivaaleilla kävijä pääsee tutustumaan kokonaiseen suklaamaailmaan ja voi maistella suklaita myös viinien kera. Suklaafestivaali tarjoaa jatkossa elämyksiä myös leivosten ja kakkujen ystäville.

Suomen ensimmäinen Suklaafestivaali järjestettiin marraskuussa 2008. Suklaafestivaaleja ja suklaaseen keskittyneitä tapahtumia on vietetty ympäri maailmaa jo vuosia. Tapahtumia järjestetään esimerkiksi New Yorkissa, Moskovassa, Tokiossa ja Tukholmassa.

– Suklaafestivaalit järjestettiin ensimmäisen kerran Italiassa 1993, ja sieltä ne ovat levinneet ympäri maailman. Perugian vuosittainen suklaafestivaali järjestetään taas lokakuussa, kertoo Minna Huuhtanen.

(STT-MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja