Mainos

"Makaan miehesi kanssa todistaakseni, että hän pettää"

Janette Jones avaa kirjekuoren, jonka sisällä on viesti: "Kiitos, että makasit mieheni kanssa. Ilman sinua, en olisi koskaan saanut tietää totuutta." Mistä oikein on kyse?

Brittiläinen Janette Jones on 45-vuotias neljän lapsen äiti ja isoäiti. Hänellä on hieman erikoinen ammatti. Hän paljastaa petturimiehiä makaamalla heidän kanssaan heidän vaimojensa tilauksesta, kertoo The Sun.

Jones on viimeisen vuoden aikana paljastanut 60 miestä ja maannut heistä 15 kanssa. Jones kertoo, että hänen onnistumisprosenttinsa on 100. Hän ei ole omien sanojensa mukaan koskaan epäonnistunut yrittäessään saada miestä suutelemaan itseään.

Jonesin työnä on siis paljastaa epäileville vaimoille olisiko heidän miehensä tai poikaystävänsä valmiita pettämään. Vaikka hän makaakin miesten kanssa rahasta, hän ei silti pidä itseään prostituoituna.

– Yksinkään nainen ei ansaitse petturimiestä!

Jones kertoo tienanneensa yli 50 000 puntaa eli lähes 58 000 euroa vuoden aikana. Hänen taksansa liikkuvat 2000 ja 10 000 punnan välillä (noin 2300–12 000 euroa). Jos tehtävä vaatii seksiä miehen kanssa palkkio on noin 8 000 puntaa.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lähde: The Sun

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.