Mainos

Maitotonkkamies sai putkan tulvimaan Kuusamossa

Maitotonkan ja kepin nokassa liehuvan Suomen lipun kanssa Kuusamossa liikkunut mies on juoksuttanut poliisia perässään viime yönä.

Alun perin poliisit olivat saaneet hälytyksen paikallisesta hotellista, jonne mies oli pyrkinyt puukon kanssa. Hän oli aiemmin maanantaina lähtenyt hotellista majoituttuaan siellä parin päivän ajan. Laskuaan hän ei halunnut maksaa, vaan lähti niine hyvine. Puolen yön aikaan hän palasi puukon kanssa paikalle, mutta sai poliisit peräänsä.

Mies oli ehtinyt poistua paikalta ennen poliisin tuloa. Sitä ennen hän oli kuitenkin varastanut hotellin pihalta alumiinisen maitotonkan ja hotellin seinällä liehuneen Suomen lipun. Näiden tavaroiden tilalle mies oli laittanut tarakattoman perinteisen naisten polkupyörän. Poliisin mukaan pyörää voi tarvittaessa kysellä poliisilaitokselta.

Hotellilta poliisit lähtivät etsimään miestä. Ensin löytyivät maitotonkka ja Suomen lippu Kitroninpurosta. Umpihankeen jääneiden jälkien perusteella poliisi löysi lopulta myös eteläsuomalaisen harmaapartaisen miehen.

Poliisi otti miehen kyytiinsä ja kuljetti hänet putkaan, jossa alkoivat uudet ongelmat. Putkassa mies tukki viemärit ja aukoi vesihanat, minkä vuoksi vesi alkoi tulvia kynnyksen yli käytäville asti. Jossain välissä mies oli ehtinyt sotkea putkan seinät ulosteellaan.

Kun miestä kuljetettiin toiseen säilytystilaan, hän intoutui vielä potkimaan poliisia, mutta heikoin tuloksin.

Nyt miehen tekoja tutkitaan petoksena, laittomana uhkauksena, näpistyksenä, vahingontekona ja haitantekona. Jos hotellin pihalle jätetty polkupyörä on omin luvin hankittu, miehen tilille rapsahtaa vielä maininta lievä luvaton käyttö.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.