Maikkarin raskaana oleva uutisankkuri jumppaa päättäjien kanssa

Toista lastaan odottava Kirsi Alm-Siira vetää SuomiAreenalla kahvakuulatreenit, joihin odotetaan mukaan lukuisia poliitikkoja.

Heinäkuun puolivälissä järjestettävä SuomiAreena kerää taas ison joukon suomalaisia vaikuttajia Poriin. Tärkeiden keskustelujen vastapainoksi päättäjillä ja poliitikoilla on mahdollisuus myös ruumiin virkistykseen trendikkään kahvakuulailun merkeissä.

MTV3:n uutisankkuri Kirsi Alm-Siira vetää kaikille avoimen kahvakuulatreenin 17. heinäkuuta Raatihuoneen puistossa.

– Toivoisin, että SuomiAreena-keskusteluihin osallistuvat ihmiset tulisivat mukaan. Siellä on käsittääkseni aika liikunnallista porukkaa myös paikalla. Toivon etenkin, että paikalla olevia yhteiskunnallisia vaikuttajia nähtäisiin jumpassa ja että he maksaisivat vapaaehtoisen pääsymaksun ja osallistuisivat näin hyväntekeväisyyteen. Jumpan tuotto lahjoitetaan Koivulan kehitysvammaisten erityiskoululle, Poriin. Rahat menevät heidän liikuntaryhmälleen, vapaa-ajallaan jumppia vetävä Alm-Siira sanoo.

Energisyydestään tunnettu uutisankkuri aikoo itsekin olla yhteydessä päättäjiin ja pyytää heitä mukaan treeneihin hyvän asian puolesta.

– Paikalla Porissa on 60 kansanedustajaa. Toivoisin, että kahvakuulaan ehtisivät ainakin muutamat.

Kirsi Alm-Siiran vetämä kahvakuulatreeni kello 16.15–17. Tutustu SuomiAreenan monipuoliseen ohjelmaan täältä

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat