Maikkarin F1-tarjonta valtaa sähköiset mediat

MTV Oy:n kolmivuotisen formula 1 -sopimuksen nojalla maailman arvostetuin autokilpailusarja näkyy ja kuuluu Suomessa laajemmin kuin koskaan aikaisemmin. Uusi sopimus mahdollistaa liikkuvan kuvan välittämisen television lisäksi myös netissä ja mobiilipalveluissa. Radio Novan F1-ohjelmisto täydentää kokonaisuuden.

MTV3 tarjoaa kanavillaan ja jakeluteillään enemmän formula ykkösiä kuin koskaan aiemmin. MTV3 Max -kanavalla kaikki kisatapahtumat nähdään suorina lähetyksinä. Perjantain ja lauantain vapaat harjoitukset virittävät kisatunnelman ja lauantain aika-ajoissa jännitetään asemia viikonlopun huipentumaan, formula ykkösten GP-kisaan.

Formula 1:n lisäksi Maxilla nähdään suorat lähetykset GP2-sarjan aika-ajoista ja lauantain sekä sunnuntain kisastarteista. Myös vakioautojen Porsche Supercupia seurataan GP-viikonloppuina.

Formula 1 Studio -lähetyksissä otetaan suorat yhteydet varikkoalueelle, joten viikonlopun mielenkiintoisimmat hetket välitetään takuuvarmasti kotisohville. Lisäksi mittavassa oheisohjelmistossa esitellään F1-maailman taustoja, henkilöitä, tekniikkaa ja historiaa

MTV3:lla 10 F1-lähetystä joka viikonloppu

Formula 1 -vauhdissa pysyy hyvin mukana myös MTV3-kanavaa seuraamalla.

Kunakin kisaviikonloppuna MTV3 esittää kymmenen F1:lle omistettua ohjelmaa ja niistä merkittävän osan parhaaseen katseluaikaan. Perjantaisin esitetään aiempien kausien tapaan puolituntinen kooste vapaiden harjoitusten parhaista paloista. Lauantain aika-ajot ja sunnuntain kilpailu nähdään tunnin mittaisena koosteena, pääsääntöisesti klo 18-19.

MTV3-kanavan Formula 1 Studiossa ja Tulosruuduissa seurataan Kimi Räikköstä, Heikki Kovalaista ja Nico Rosbergia tarkasti - niin kisaviikonloppuina kuin niiden välilläkin.

Kisatapahtumia voi seurata myös Maikkarin F1-nettisivuilla ja mobiilipalvelu Handyssa samaan aikaan kuin televisiossa. Kohokohtia on tarjolla netissä ja kännykässä formulafaneille myös kisojen jälkeen. Online-palveluista löytyvät lisäksi jatkuvasti päivittyvät uutiset, tulokset, tilastot, kuljettajaesittelyt ja paljon muuta kiinnostavaa.

Rosberg, Salo ja Kyllönen selostuskopissa

Maikkarin F1-ryhmässä ovat mukana maamme eturivin asiantuntijat.

MTV3 Max -kanavalla formula 1 -kilpailut ja aika-ajot selostaa Oskari Saari. Hänen rinnallaan kommentoimassa kuullaan vuoden 1982 maailmanmestaria Keijo "Keke" Rosbergia sekä ensimmäisenä suomalaisena Ferrarin F1-kisakuljettajana ajanutta Mika Saloa. Vapaiden harjoitusten tapahtumia selostavat Timo Pulkkinen ja Erkki Mustakari. Pulkkinen selostaa myös oheisluokkien sähäkät kisatapahtumat.

MTV3-kanavan GP- ja aika-ajolähetyksissä on äänessä 90-luvun menestysvuosilta tuttu parivaljakko Matti Kyllönen - Erkki Mustakari. Studiolähetyksiä isännöi molemmilla kanavilla Sasha Ikonen.

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja