Maija-Liisa Peuhu Salkkareiden juhlavuodesta: "Tulkoon muut vaan perässä!"

Ulla Taalasmaata näyttelevä Maija-Liisa Peuhu lähettää kesäterkut 0:13

Alusta saakka Salatuissa elämissä näytellyt Maija-Liisa Peuhu on ylpeä siitä, että Salatut elämät täyttää pian 20 vuotta.

Katso videolta artikkelin yltä Maija-Liisa Peuhun kesäterveiset Salkkarit-faneille!

Vuonna 2019 peräti 20-vuotista taivaltaan juhlistava suosikkisarja Salatut elämät on ollut näyttelijä Maija-Liisa Peuhulle tärkeä osa elämää sarjan alusta saakka. Kun sarja alkoi, ei Maija-Liisa olisi voinut kuvitellakaan, että sitä tehdään näin pitkään.

– Eihän tämä ole Suomessa yleistä. Tulkoon muut vaan perässä, jos pystyvät! Ei kukaan pystynyt tätä aavistamaan, että sarja jatkuu näin pitkään, Maija-Liisa toteaa.

Konkarinäyttelijä kertoo, että vuosien saatossa sarjan tekeminen on muuttunut. Tämä on näkynyt etenkin kuvaustahdissa.

– Tekeminen on paljon nopeutunut. Onhan se muuttunut ajassa paljon, nyt käsitellään aiheita eri tavalla. Kaikki muuttuu. Ullahan oli 5 vuotta ulkomailla ja sieltä tuli ihan toinen tyyppi, kun se tuli takaisin. Paljon modernimpi! Maija-Liisa kertoo.

Pihlajasatu sukeltaa vaihtoehtoiseen Salkkarit-maailmaan

Torstaista 14.6. alkaen Salkkarit-faneja hemmotellaan, kun sarjan alkuperäiset tähdet tähdittävät uutta Pihlajasatu-sarjaa. Pihlajasatu nähdään arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla. Sarjan idea on tutkailla sitä, kuinka sarjan hahmojen elämä olisi voinut edetä aivan eri tavalla kuin runkosarjassa. 

– Ulla katsoo kristallipallosta kaikki tarinat. Me kaikki mietitään, että meidän elämä olisi parempaa, jos olisimme tehneet asiat eri tavoin, Maija-Liisa toteaa.

Näyttelijä kokee, että Pihlajasadun taustalla on syvempi merkitys, joka koskee sitä, että jo tehtyjen valintojen perään on turha haikailla.

– Näissä kaikissa tarinoissa on se totuus, että kun ne kaivetaan sieltä kristallipallosta, niin ei se elämä sen parempaa ole. Kyllä se on sinusta itsestäsi kiinni, miten elämääsi elät ja miten suhtaudut ihmisiin. Mielestäni tämä on se kaiken pohjalla oleva viesti, Maija-Liisa tähdentää.

Pihlajasatu starttaa MTV3-kanavalla torstaina 14.6. klo 19.30. Löydät sarjan myös Katsomosta.

Lue myös:

    Uusimmat