Mainos

Maija-Liisa Lahtisen velat nousevat yli 18 miljoonaan

Maija-Liisa Lahtinen on tuomittu Urpo Lahtisen kuolinpesän varojen kavaltamisesta vankeuteen, mutta hän on pakoillut tuomion täytäntöönpanoa.

Lehtikustantaja Urpo Lahtisen leskeltä Maija-Liisa Lahtiselta yritetään konkurssimenettelyssä periä yli 18 miljoonan euron saatavia. Suurimmat velkojat ovat Urpo Lahtisen kuolinpesä ja Uudenmaan verovirasto.

Kuolinpesän alustavat vaatimukset ovat yli 14 miljoonaa ja verottajan noin kolme miljoonaa. Velkojen määrä täsmentyy kevään kuluessa.

Lokakuussa konkurssiin asetetun Maija-Liisa Lahtisen konkurssipesän velkojainkokous oli tänään Tampereella. Kokouksessa velkojille kerrottiin pesänhoitajan toimenpiteistä, muun muassa Lahtisen Helsingin-asunnon myynnistä. Maija-Liisa Lahtisen edustajaa ei ollut paikalla.

Helsingin-asunto myytiin joulukuussa pakkohuutokaupassa runsaalla 1,5 miljoonalla eurolla. Konkurssipesän pesänhoitaja asianajaja Pekka Romo arvioi, että pesä myy seuraavaksi Lahtisen Sveitsin-asunnon. Senkin arvo on 1,5 miljoonan euron luokkaa.

Maija-Liisa Lahtinen on tuomittu Urpo Lahtisen kuolinpesän varojen kavaltamisesta vankeuteen, mutta hän on pakoillut tuomion täytäntöönpanoa. Myös rikoksen avulla viedyt rahat ovat kateissa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.