Mainos

Maija-Liisa Lahtinen kiistää häneen kohdistetut epäilyt

Maija-Liisa Lahtinen kiistää häntä vastaan esitetyt epäilyt veropetoksesta ja kavalluksesta täysin perusteettomina. Lahtinen antoi tänä iltana asianajajansa Marja Valpolan välityksellä julkisuuteen tiedotteen, jolla hän vastaa keskusrikospoliisin esittämiin epäilyihin.

Vastineen mukaan kaikki julkisuudessa Maija-Liisa Lahtiseen yhdistetyt varojen siirrot liittyvät Urpo Lahtisen eläessään toteuttamiin ulkomaisiin liiketoimiin eikä Maija-Liisa Lahtisella ole mitään tekemistä näiden liiketoimien kanssa. Edelleen tiedotteessa vakuutetaan, että leski ei ole salannut mitään varoja perunkirjoituksessa. Tämä tullaan osoittamaan oikeudenkäynnissä.

Lehtikeisari Urpo Lahtisen lesken vangitsemisoikeudenkäytiä on lykätty keskiviikkoon. Tampereen käräjäoikeus päätti lykkäyksestä tänään suljettujen ovien takana pidetyssä istunnossa.

Pidätetyn vangitsemista tai vapauttamista käsitellään uudelleen keskiviikkona, kun Maija-Liisa Lahtisen terveydentila on selvitetty. Hänet siirrettiin eilen poliisin tiloista sairaalaan.

Maija-Liisa Lahtista epäillään törkeästä veropetoksesta ja törkeästä kavalluksesta. Hänen epäillään siirtäneen Lahtisen pesän varoja ulkomaille yli 30 miljoonaa markkaa. Maija-Liisa Lahtinen kiistää asianajanjansa välityksellä syyllistyneensä mihinkään rikokseen.

Maija-Liisa Lahtisen pidätysaika jatkui nyt kolmella vuorokaudella. Pakkokeinolain mukaan vangitsemispäätöstä voidaan erityisestä syystä lykätä, jolloin pidätysaika jatkuu seuraavaan käsittelyyn saakka. Varsinainen pidätysaika umpeutui sunnuntaina. Yleensä tässä tilanteessa on päätettävä joko vangitsemisesta tai vapauttamisesta.
(STT-MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.