Mainos

Maija Lehmusvirta ja Peter Nyman juontavat Linnan juhlat MTV3:lla 7.12. klo 20

Itsenäisyyspäivän juhlavastaanoton parhaat palat nähdään tuttuun tapaan MTV3-kanavalla 7.12.2010 klo 20 alkaen. Lähetyksen juontavat uutisankkurit Maija Lehmusvirta ja Peter Nyman.

Uutisankkurit valmistautuvat parhaillaan juhlavaan työtilaisuuteen sisältöjä, näkökulmia ja ajankohtaisia puheenaiheita pohtimalla. Linnassa ensi kertaa työskentelevää Peter Nymania askarruttaa muutos aiempaan.

– Olen aiemmin ollut juhlissa mukana vain vieraana, nyt pääsen sinne töihin. On mielenkiintoista nähdä, miten ilta sujuu työn merkeissä.

Linnan juhlien televisiointi on perinteisesti kerännyt katsojat vastaanottimien ääreen. Maija Lehmusvirta ja Peter Nyman ymmärtävät tämän hyvin.

– Itsenäisyyspäivä on omalla tavallaan Suomen ykkösjuhla. Linnan juhlat ovat iloinen ja arvokas instituutio, joka yhdistää kansalaisia ikään ja taustaan katsomatta. On hienoa päästä välittämään koko kansalle illan tunnelmaa ja juhlan loistoa. Yritämme haastatella kaikki kiinnostavimmat vieraat ja näyttää kaikki upeimmat puvut, uutisankkurit lupaavat.

Glamouria ja juhlatunnelmaa joka välineessä

Maanantaina 6.12 Linnan juhlia seurataan MTV3.fin Linnan juhlat -sivuilla, Radio Novassa ja MTV3:n uutislähetyksissä sekä 7.12 Huomenta Suomessa klo 6.25 alkaen.

Linnan juhlat -koostelähetys MTV3-kanavalla 7.12.2010 klo 20 alkaen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.