Mainos
Mainos

"Maidotonta välipalaa koko perheelle" – Vadelmajelly -testiryhmä koossa, tutustu!

Dr. Oetker Polypop Vadelmajelly -testiryhmään haki lähes 900 kiinnostunutta, ja heistä 50 valittiin mukaan. Nyt voit tutustua testaajiin ja lukea, millaisia ajatuksia lapsiperheillä on välipalaan liittyen.

Vadelmajelly -testiryhmään haki lapsiperheitä ympäri Suomen. Moni heistä halusi kokeilla uutta tuotetta ja saada vaihtelua välipalatarjontaan. Esimerkiksi vantaalaisen Katjan perheessä ruoasta ollaan hyvin tarkkoja.

– Olemme tarkkoja ruuasta ja vältämme lisäaineita. Lapsillamme ovat ruoka-ajat joita noudatamme ja he syövät kolmen tunnin välein. Mielelläni testaisimme tuotteitanne, olen aika kriittinen lapsille suunnattujen tuotteiden suhteen. Luen ravintosisällöt tarkkaan, sisältävät yleensä paljon hiilihydraatteja, Katja kertoo.

Testiryhmään haki myös perheitä, jotka eivät voi käyttää esimerkiksi maitotuotteita tai viljaa. Heille laktoositon ja gluteeniton välipalatuote on mieluisa uusi testattava.

– Perheessämme lähes kaikilla on laktoosi-intoleranssi ja nyt itse en käytä ollenkaan maitotuotteita imetyksen vuoksi. Vauvan vatsa ei siedä hyvin maitotuotteiden käyttöä. Tahtoisin kokeilla maidotonta välipalaa koko perheelle ja uutta vaihtoehtoa herkuille, Emilia Helsingistä kertoo.

Artikkelin tarjoaa: Dr. Oetker Polypop Vadelmajelly

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.