Mahtavan mokkapalakisan tulokset: Tumma pohja leipojien suosikki

Mokkapaloja on leivottu Suomessa jo vuosikymmenten ajan ja suussa sulava herkku on pysynyt jälkiruokien kestosuosikkina vuodesta toiseen. Leivontanurkan lukijat kertoivat, miten he leipovat näitä suussasulavia herkkuja.

Milloin olet viimeksi leiponut mokkapaloja?

Suurin osa vastanneista kertoi leiponeensa mokkapaloja kuluneen vuoden aikana. Seitsemän prosenttia lukijoista kertoi leipovansa niitä ihan jatkuvasti, kun 23 prosenttia vastanneista ei edes muistanut, milloin on viimeksi tehnyt mokkapaloja.

Teetkö mokkapalat vaaleaan vai tummaan pohjaan?

75 prosenttia vastanneista tekee mokkapalat tummalla pohjalla.

Laitatko kuorrutteeseen kaakaojauhetta?

91 prosenttia vastanneista käyttää kaakaojauhetta kuorrutteessa.

Mitä ripottelet mokkapalojen päälle?

55 prosenttia vastanneista käyttää nonparelleja, 23 prosenttia kookoshiutaleita, ja neljä prosenttia laittaa mantelilastuja. Monen mielestä mokkapalat eivät kaipaa muuta kuin ihanan suklaakuorrutteen!

Herkullisia mokkapalareseptejä:

Myllynparas.fi:Mokkapalat

Kisan palkintona arvottiin Myllyn paras -tuotepaketteja, jotka sisältävät esiliinan, pellavaisen leivinliinan, patakintaat, silikoninuolijan, käteviä pussinsulkijoita, runsaasti maukkaita Myllyn Paras pasta-, hiutale- ja suurimotuotteita ja Kakkujen kuningattaret -kirjan. Kirja esittelee 52 taivaallista kakkua sekä selkeät ohjeet niiden tekemiseen. Palkintoja arvottiin 3 kpl, yhden palkinnon arvo on n. 100 €.

Kilpailu oli käynnissä 3.10.-6.11.2013. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Otamme voittajiin henkilökohtaisesti yhteyttä. Kilpailun järjestää Myllyn Paras Oy. Säännöt ja rekisteriseloste.

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT

Kilpailun tarjoaa: Myllyn Paras

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja