Maggie Gyllenhaal paljastaa: Lainaan seksileluja ystävilleni

Uusimman elokuvansa kuvauksissa Maggie Gyllenhaalille lahjoitetut vibraattorit päätyvät näyttelijän ystävien makuuhuoneisiin, mutta vain lainaan.

Maggie Gyllenhaalin uusin elokuva Hysteria on tuonut näyttelijälle kasapäin seksileluja. Elokuva ajoittuu viktoriaaniselle aikakaudelle ja kertoo ensimmäisen seksilelun keksimisestä.

Elokuvan kuvauksissa hänelle lahjoitettiin erilaisia nautintoa tuottavia leluja ja nyt hän jakaa ylimääräisiä ystävilleen.

– Siihen mennessä kun elokuvan kuvaukset loppuivat, minulle oli kertynyt 15 vibraattoria eri seksileluja markkinoivilta yrityksiltä. Minusta se ei ollut mitenkään mielekästä, Gyllenhaal avautuu.

– Nyt minulla on siis aikamoinen kokoelma. Käytän niistä kuitenkin vain paria ja loput olen lainannut ystävilleni. He lainaavat niitä puoleksi vuodeksi kerrallaan.

Gyllenhaal kertoo olleensa hyvin innoissaan roolistaan Hysteriassa, sillä hän on aina halunnut tietää miten vibraattori keksittiin.

– Päätin tehdä elokuvan myös siksi, että olen kiinnostunut naisen seksuaalisuudesta. En tiedä montaakaan ihmistä kuka olisi yhtä kiinnostunut, Gyllenhaal kertoi elokuvan pressitilaisuudessa.

Elokuva Hysteria sai ensi-illan Briteissä alkusyksystä ja Gyllenhaalin lisäksi sitä tähdittää Rubert Everett ja Felicity Jones.


Kuva: Getty Images

Lähde: femailfirs.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja