Mainos

Mäenpää: STTK:ssa kovat paineet liittokierrokselle

Toimihenkilökeskusjärjestöön kuuluvat liitot suhtautuvat puheenjohtajan mukaan kielteisesti tulopoliittisen kokonaisratkaisun jatkoon.

Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:ssa on puheenjohtaja Mikko Mäenpään mukaan kovat paineet liittokohtaiselle työmarkkinakierrokselle, jos jäsenliittojen alakohtaisia ongelmia ei saada ajoissa siivottua alta pois.

Kansan uutisten haastattelema Mäenpää kertoo, että liitot suhtautuvat nykyisellään varsin kielteisesti tulopoliittisen kokonaisratkaisun jatkoon.

- STTK:n kentässä on väsytty siihen, että keskitetyn ratkaisun johdosta paljon alakohtaisia asioita on jäänyt hoitamatta. Ongelmat koetaan niin suuriksi, että yhtä hyvin rahat voisi laittaa liittokierroksen varaan, Mäenpää sanoo.

Mäenpää kehottaa arvioimaan vasta eduskuntavaalien jälkeen sitä, onko mahdollista ryhtyä keskustelemaan keskitettyyn ratkaisuun tähtäävien neuvottelujen aloittamisesta.

Mäenpää veikkaa STTK:n olevan menossa hyvää vauhtia kohti liittokierrosta, jos jäsenliittojen ongelmat ovat edelleen ratkaisematta STTK:n valtuuston kokoontuessa ensi toukokuussa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.