Madventures-miehet: Emme ole rikastuneet

Supersuosittu Madventures-ohjelman tv-oikeudet on myyty 189 maahan. Vaikka suosittu matkaohjelma näkyykin useassa maassa, eivät sarjan tekijämiehet Riku Rantala ja Tunna Milonoff ole rikastuneet.

Miehet edustivat ohjelmaansa Kultainen TV –gaalassa, jossa voittivat vuoden suosituimman ohjelman tittelin. Riku ja Tunna ovat tienanneet mukavasti elantoa ohjelmalla, mutta äveriäitä miehiä heistä ei ole tullut.

– Emme ole rikastuneet, ensin luulimme, että kansainvälisen myynnin jälkeen voidaan ostella veneitä, mutta näin ei käynyt, miehet naureskelevat.

Madventures voitti gaalassa jo toistamiseen vuoden suosituimman ohjelman tittelin. Tämän lisäksi Riku Rantala palkittiin parhaana miesesiintyjänä. Kultainen pysti tuntui miehistä mukavalta, mutta arvostus voisi tuntua myös rahapussissa.

– Voitaisiin toivoa, että Kultainen TV muutettaisiin pystistä rahaksi, Tunna toteaa vitsaillen.

Reissaaminen on tuonut menestyksen lisäksi myös ikäviä asioita miehille. Rikuun iski reissulla pahanlainen bakteeri takamukseen. Bakteeri ei ole hellittänyt vieläkään ja Riku joutuu jälleen leikkaukseen ensi viikolla. Miehen paranemisen vuoksi myös reissut ovat tauolla.

– Paitsi Tallinnaan voisi toki lähteä tässä keväällä, se sopii istuvalle miehelle, Riku kertoo hyväntuulisena.

Lue Madventures-ohjelmastatäältä.

MTV3 Viihdeuutiset myös Twitterissä,tutustu.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat