Madonnan veli: Elän kadulla rahattomana!

Madonnan veli väittää, että hänen perheensä on miljonäärisiskoa myöten kääntänyt miehelle selkänsä heidän isänsä antaneensa pojalle potkut perheen viinitilalta, pakottaen tämän asumaan kadulla.

Madonnan veli Anthony Ciccone, 55, väittää että hänet on pakotettu asumaan kadulla ja sillan alla Traversen kaupungissa, Michiganissa sen jälkeen, kun perheen isä Tony Ciccone käänsi pojalle selkänsä. Isä pitää Cicconen viinitilaa yhdessä Madonnan äitipuolen Joanin kanssa.

– Perheeni käänsi minulle selkänsä silloin kun minulla oli vaikeaa. Luuletko, etten ole vastannut tähän kysymykseen miljoonat kerrat – miksi siskoni on multibiljonääri ja minä elän kodittomana kadulla? Älä koskaan sano ei koskaan. Tämä voi tapahtua kenelle tahansa, Anthony sanoo.

Anthony on perheen kahdeksasta lapsesta toiseksi vanhin. Muita sisaruksia ovat Martin, Paula, Christopher, Melanie ja sisarpuolet Mario ja Jennifer. Yli vuoden kadulla asunut Anthony kertoo myös terveytensä kärsineen kadulla asumisesta.

– Minulla ei ole mitään tuloja. Minun on kerättävä pulloja ja tölkkejä, tehtävä satunnaisia hommia. Jos vietät tarpeeksi aikaa jäisellä asfaltilla ilman kunnollista lämpöeristystä, saat paleltumia. Ihmisillä ei ole tietoakaan siitä, miten kammottavaa se on. Saat lievimmillään hermovaurioita, mutta pahimmillaan kudosvaurioita, jotka johtavat kehonosien menettämiseen. Ystäväni on menettänyt kaikki kymmenen varvastaan. Moni heistä on kuollut hypotermiaan, Anthony kertoo.

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja