Madonnan tytär kohahduttaa: Siniset hiukset!

Madonnan 14-vuotias Lourdes-tytär haluaisi värjätä hiuksensa sinisiksi. Tytön supertähtiäiti ei ole ajatuksesta innoissaan.

Madonnan Lourdes-tytär, 14, haluaisi värjätä hiuksensa sinisiksi äitinsä harmiksi.

Lourdes haluaisi muuttaa tummien kutriensa väriä kirkkaampaan sävyyn, mutta tyylikäs teini myöntää, että hänen äitinsä ei lämpene ajatukselle.

– En tiedä, onko kukaan teistä nähnyt vielä hiuksiani, mutta ne ovat hullun tummat tällä hetkellä. Olen melkein kyllästynyt siihen ja nyt haluaisin kuninkaallisen siniset hiukset. En pelkästään raitaa, vaan koko pään. Olen varma, että jos värjään hiukseni sen värisiksi, kyllästyn muutamassa viikossa, Lourdes kirjoitti blogissaan.

– Luin tämän äidilleni ääneen ja hän istuu vieressäni ja tuijottaa minua ilmeettömänä, aivan kuin ei hyväksyisi sitä! Nyt tiedätte, mitä olen joutunut kestämään elämäni viimeiset 14 vuotta! hän jatkoi.

Madonna ja Lourdes ovat ennenkin kinastelleet eriävien mielipiteiden takia. Äiti ja tytär julkaisivat vastikään yhteisen Material Girl -vaatemalliston. He totesivat silloin, että eivät aina löytäneet yhteistä säveltä.

– Me täydennämme toisiamme, mutta olemme joistakin asioista eri mieltä. En pukisi tällaista flanellipaitaa itse ylleni, mutta hän näyttää siinä hyvältä, joten minkä minä sille voin? Olen todella ylpeä äiti tänä iltana, Madonna myönsi.

– Kyllä, meillä on yhteenottoja, mutta lopulta kaikki on onnistunut, Lourdes puolestaan kommentoi.

MTV3/Helmi

Lähde: FemaleFirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja