Mainos

Madonnan nuori poikaystävä paljastaa: Tällainen popin kuningatar oikeasti on!

Madonnan uusin poikaystävä Brahim Zaibat paljastaa, että Madonna on kuin kuka tahansa nainen. – Hän ei todellakaan ole mikään hirviö! Zaibat juoruaa.

Laulajatar Madonnan uusi poikaystävä Brahim Zaibat, 24, kertoo ranskalaiselle Grazia-lehdelle suhteestaan popin kuningattareen.

Zaibatin mukaan intohimoinen suhde Madonnaan on saanut hänet epäilemään monien vanhojen ystävien tarkoitusperiä ja hän on joutunut vaihtamaan jopa puhelinnumeronsa. Siitä huolimatta hän uskoo tulevaisuuteen 52-vuotiaan supertähden kanssa.

– Ystäväni Norman oli Madonnan personal trainer ja pyysi minua tanssimaan. Esitin Material Girl -soolon. Tapasin Madonnan jälkikäteen ja hän kiitteli minua showstani. Hän ei todellakaan ollut mikään hirviö! Hän oli kuin kuka tahansa nainen. Hän on uskomaton artisti ja kuuluisa, mutta pohjimmiltaan nainen, Zaibat kertoo.

Madonnan tapaaminen ei ole kuulemma muuttanut Zaibatin elämää kovinkaan paljon.

– Olen pysynyt aivan samana. Muut ovat muuttuneet. Ihmiset, joita en ole tavannut vuosiin, ovat yhtäkkiä muistaneet olemassaoloni, hän toteaa.

Zaibatin äidin, Patricia Vidalin, on väitetty olleen järkyttynyt poikansa naisystävästä. Madonna on Vidalia kahdeksan vuotta vanhempi.

– Äitiäni koskevat väitteet eivät ole totta, Zaibat väittää.

Viime kuussa Vidal kuitenkin kertoi haastattelussa, että Zaibatin uusi naisystävä herätti hänessä ristiriitaisia tunteita.

– Madonna oli iso tähti, kun minä olin koulussa, puhumattakaan siitä kun Brahim oli lapsi. Koko tilanne on todella outo, jopa epätodellinen, hän sanoi.

Lisäksi Brahim ei puhu sujuvaa englantia, eikä Madonna osaa sanaakaan ranskaa. Ongelmaksi on muodostunut myös se, että Zaibat on muslimi, kun taas Madonna elää hyvin hedonistista elämää.

– En kasvattanut Brahimia sekaantumaan tällaisiin asioihin, Vidal väittää.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.