Madonnan kotona

Popkuningatar Madonna asuu New Yorkissa, Itäisellä 81. kadulla lastensa Lourdesin, Roccon, Davidin ja Mercyn kanssa. Tähdellä on kodit myös Lontoossa ja Beverly Hillsissä.

Suomenkin kesällä sekaisin saanut Madonna on musiikissa ja ulkonäköasioissa edelläkävijä, mutta kodeissa hän näyttää olevan kallellaan menneisyyteen päin. Laulajatar osti keväällä Manhattanilta, Keskuspuiston itäpuolelta nelikerroksisen, Yrjöjen aikaista tyyliä edustavan talon.

Sen uskotaan lieventävän Madonnan ikävää samanhenkisiä rakennuksia täynnä olevaan Lontooseen, joka oli vuosia hänen kotikaupunkinsa ennen viimesyksyistä avioeroa englantilaisohjaaja Guy Ritchiestä.

Noin 28 miljoonalla Maddie sai 13 makuuhuonetta, 14 kylppäriä, viinikellarin, lähes 300 neliön puutarhan ja autotallin. Nyt huushollissa tehdään remonttia, mutta asunnon perustunnelma jäänee klassiseksi – ehkä osa kuvassa näkyvistä talon vanhoista kalusteistakin saa jäädä paikoilleen.

Madonnan uudet naapurit ovat vinkanneet, että rempassa kannattaa satsata ainakin äänieristykseen: läheisen Lexington Avenuen metroaseman junien jyrinä kuuluu – ja tuntuu – kuulemma tähden hankkimaan taloon erittäin hyvin.

Kuva: AOP

Lue myös:

    Uusimmat