Mainos

Madonnan adoptioprosessi Malawissa pitkittyi

Poptähti Madonna on hakenut tänään lupaa malawilaiselta oikeuslaitokselta adoptoida jo toinen lapsi maasta. Nyt popmusiikin ikoni haluaa 4-vuotiaan tytön, nimeltään Mercy James, 3-vuotiaan malawilaissyntyisen David-poikansa (kuvassa) seuraksi. Oikeus siirsi asian käsittelyn ensi perjantaiksi.

Madonnan hakuprosessia käsiteltiin suljettujen ovien takana.

Viranomaisten mukaan Madonna toivoo saavansa adoptoitavaksi 4-vuotiaan tytön, jonka biologinen äiti kuoli pian synnytyksen jälkeen. Lapsen isän uskotaan olevan elossa.

Madonna ei halunnut puhua adoptiosta tiedotusvälineiden edustajille Malawissa tänään. Sen sijaan hän vieraili Chinkhota-nimisessä kylässä, jonne hän aikoo rakennuttaa koulun. Madonna on harjoittanut aikaisemminkin hyväntekeväisyyttä maassa. Hän kulki käsi kädessä 12-vuotiaan Lourdes-tyttönsä kanssa. Malawista aikaisemmin adoptoitu David ei ollut mukana ainakaan tässä kylässä.

Malawi on pienehkö sisämaavaltio Itä-Afrikassa. Se on maailman vähiten kehittyneitä maita. Lastensuojelujärjestöt ovat voimakkaasti moittineet Madonnan käytöstä: häntä on verrattu koiranpentujen ostajaan. Lisäksi viranomaisten on epäilty suosivan äveriästä Madonnaa hakuprosessissa.

(MTV3-AP - Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.