Mainos

Madonna-ruuhka vain vähäistä

Ajoneuvoliikenne on takkuillut Helsingissä vain vähän torstaina alkuillasta. Esimerkiksi Mechelininkatua Jätkäsaareen päin ajaessa sai yhdeksän aikaa illalla varata hieman enemmän matka-aikaa kuin normaalisti.

- Autoja on oikeastaan ollut liikenteessä tänään normaalia vähemmän, mutta jalankulkijoita tietysti normaalia enemmän, arvioi ylikomisario Jussi-Pekka Lämsä Helsingin poliisista.

Toisin tuntuu olevan itse konserttialueella. Paikalla olevien Madonnan konserttia odottavien fanien mukaan Jätkäsaaressa vallitsee kaaos.

- A- ja B-katsomoiden yleisö joutuu raahautumaan paikoilleen C-katsomon läpi. Järjestyksenvalvojatkin myöntävät, että väkimassojen hallinta Madonnan konsertissa on epäonnistunut, tuskastunut katsoja kertoo MTV3:n uutisille.

Poliisi ei kuitenkaan vahvista tällaista tietoa.

- Kyllä meillä olisi tieto, jos alueella vallitsisi kaaos. Kaikki on tähän mennessä sujunut hyvin, vastaa ylikomisario Lämsä.

Alueella olevan 85 000 maksaneen katsojan lisäksi esimerkiksi vastapäiseen Lauttasaareen on kokoontunut poliisin arvion mukaan 3000 - 4000 katsojaa.

- Ja varmasti väkeä tulee enemmänkin, kun Madonna vain aloittaa konserttinsa, arvioi Lämsä.

Poliisi on vienyt konserttialueelta 2 ihmistä putkaan liiallisen alkoholin käytön vuoksi.

Katso Mari Karppisen juttu ja Eija Bastmanin raportti (Kymmenen uutiset 6.8.2009)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.