Madonna pyysi kohukampanjaa anteeksi: En ole rasisti

Laulajatähden tulevan levyn markkinointikampanja aiheutti niin valtavan palauteryöpyn, että hän päätyi pyytämään sitä henkilökohtaisesti anteeksi Facebook-sivuillaan.

Madonna on julkaissut virallisen anteeksipyynnön hänen tulevan Rebel Heart -levynsä markkinointikampanjastaan suuttuneille faneille.

Supertähti aiheutti palauteryöpyn sosiaalisessa mediassa julkaisemalla Instagramissa kuvat Martin Luther Kingistä ja Nelson Mandelasta, joiden kasvot oli käsitelty hänen tulevan levynsä kansikuvaa jäljitellen.

Kommentoijat kokivat kampanjan vähättelevän suurmiesten saavutuksia. Madonnan katsottiin rinnastavan itsensä heihin ja häntä syytettiin jopa rasistiksi.

– Olen pahoillani. En vertaa itseäni kehenkään. Ihailen ja annan tunnustusta ihmisille, joilla on kapinallinen sydän. Se ei ole rikos, loukkaus tai rasistista! tähti oikaisee Facebook-sivuillaan.

Madonna muistuttaa myös, että kuvia on julkaistu monista muistakin henkilöistä ja ettei hän ole itse käsitellyt kuvia, vaan pelkästään julkaissut ne.

– En tehnyt niitä. Fanini tekivät ja minä vaan julkaisin ne. Eivätkä faninikaan ole rasisteja. Jos he pistävät minut samaan lokeroon näiden ihmisten kanssa, niin kiitän heitä. Olen todella imarreltu ja toivon, että jonain päivänä saavutan edes tuhannesosan siitä, mitä nämä ihmiset ovat saavuttaneet.

Lue myös:

    Uusimmat