Mainos

Madonna ottaa rennommin kuin Britney

Madonnan Helsingin-konsertin rajoitukset tiedotusvälineille eivät yllä Britney Spearsin viimeviikkoisen Suomen-keikan tasolle.

Ennakkotietojen mukaan Jätkäsaaren konserttialueen sisäpuolella ei kuitenkaan sallita videokameroita laisinkaan. Myös kaikki videoitavat haastattelut ja raportit on tehtävä porttien ulkopuolelta.

Aiemmin on kerrottu lisäksi, että Jätkäsaaren edusta suljetaan kaikelta veneliikenteeltä konsertin ajaksi.

Maritta Kettunen konserttijärjestäjä Live Nationista kertoo, ettei Madonna ole asettanut esimerkiksi medioiden valokuville samanlaisia sääntöjä kuin Spears.

- Tämä on täysin erilainen tapaus. Madonnan konsertissa on käytössä normaalit järjestelyt, hän sanoo.

Miltei kaikki suurimmat suomalaismediat jättivät Britney Spearsin viime torstaina Helsingin Areenalla järjestetyn konsertin valokuvaamatta.

Muun muassa Helsingin Sanomat, Iltalehti, Ilta-Sanomat, Lehtikuva, MTV3, Nelonen, Aamulehti ja Hufvudstadsbladet päättivät, etteivät ne kuvaa konsertissa lainkaan kohtuuttomina pitämiensä kuvausrajoitusten vuoksi.

Suomalaistiedotusvälineiden mukaan kuvausehdot olivat journalistisin perustein kestämättömät. Ehtoihin olisi kuulunut muun muassa kielto, jonka mukaan kuvia ei saa julkaista konserttia seuraavien 30 päivän aikana lainkaan. Spears halusi lisäksi niin laajat käyttöoikeudet kuviin, että saisi itse valita julkaistavaksi tulevat kuvat.

Popin kuningattareksi itseään tituleeraavan Madonnan konsertista odotetaan kaikkien aikojen showta.

(MTV3)

(14.7.)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.