Mainos

Madonna-lippujen sotkut jatkuvat

Madonna Live Earth -konsertissa Lontoossa. (Kuva: MJ Kim/Getty Images)

Lippupiste ei palauttanut myyntiin lainkaan Madonnan konserttilippuja. Yhtiö ei kuitenkaan ilmoittanut asiasta vaan antoi ihmisten soittaa maksulliseen puhelinpalveluunsa tiistaiaamuna.

Lippupiste oli ilmoittanut, että eilen lunastamattomat liput olisivat varattavissa tiistaiaamuna kello 7:stä alkaen puhelimitse tai myyntipisteistä, kun ne myöhemmin aukeavat. Internetvarauksia Lippupiste ei poikkeuksellisesti suostunut ottamaan vastaan.

Soitto Lippupisteeseen maksaa 1,75 euroa minuutilta sekä paikallisverkkomaksun. Lippupisteen puhelinmyynnistä kerrottiin MTV3:lle, että yhtään varausta ei ollut peruutettu, joten kukaan ei pystynyt ostamaan tänään lippua.

Asiasta ei puhelinmyynnin myyjän mukaan voitu tiedottaa asiakkaille esimerkiksi internetissä, koska palvelupisteiden eilisen sulkeutumisen ja tämänaamuisen kello 7:n välillä Lippupisteellä ei ollut työntekijöitä töissä.

MTV3 ei onnistunut tavoittamaan Ruotsissa talvilomaansa viettävää Lippupisteen toimitusjohtajaa Ari Palhamoa kysyäkseen häneltä, miksi asiasta ei tiedotettu sekä miksi mahdolliset lunastamattomat liput oli tarkoitus panna myyntiin heti seuraavana aamuna.

Koska Palhamo ei vastannut soittopyyntöön, MTV3 ei voinut kysyä häneltä, paljonko turhat soitot tuottivat tuloja Lippupisteelle ja aikooko se hyvittää puutteellisesta tiedotuksestaan kuluttajille aiheutuneet kulut.

Madonna esiintyy Helsingin Jätkäsaaressa elokuussa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.