Mainos

Madonna esiintyi suomalaisissa mikroshortseissa

Madonna viihtyi vielä tänäänkin Suomessa. Ilta-Sanomien mukaan Madonna lähti Hotelli Kämpistä vasta iltapäivällä. Kaupunkilehti Vartti kertoo, että Madonna tyhjensi tänä aamuna helsinkiläisen tanssivaateliikkeen mikroshortseista. Tähti tykästyi erittäin niukkoihin mikroshortsi-tyylisiin housuihin käyttäessään niitä keikallaan eilisiltana.

- Eilen ennen kello kuutta liikkeeseemme saapui amerikkalainen, kohtelias mies, joka osti mustat trikooshortsit. Mies oli asiakas muiden joukossa, Piruetin myymäläpäällikkö Hanna Miettinen kertoo.

Trikoiden todellinen omistaja selvisi myymäläpäällikölle tänä aamuna, kun samainen jenkki palasi liikkeeseen päivän lehden kanssa. Kannessa Madonna keikisteli samoissa housuissa.

- Mies näytti lehteä ja kertoi housujen menneen Madonnan esiintymisasuksi, Miettinen kertoo kohtaamisesta.

Miettisen mukaan mies otti liikkeen yhteystiedot ylös, jotta popin kuningatar voi jatkossa tilata lisää uusia mielihousujaan.

Miettinen kertoo edustajan ehdottaneen Madonnalle hieman suurempaa kokoa pienistä housuista.

- Madonna oli kuitenkin todennut niukkojen housujen olevan täydelliset, Miettinen nauraa.

Normaalisti napakoita mikroshortseja myydään muun muassa balettitanssijoille, voimistelijoille ja tankotanssijoille harjoitushousuiksi.

- Housut on tehty vaativiin harjoituksiin, ja nyt se on todettu, kun tiukka ammattilainenkin käyttää niitä. Madonna selvästi arvostaa suomalaista laatua. Naisen muhkeat muodot saivat housut todella oikeuksiinsa, Miettinen sanoo.

Katso Santtu Palmin juttu (Kymmenen uutiset 7.8.2009)

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.