Mainos

Madeleinen vanhemmat kiistävät paenneensa tutkimuksia

Toukokuun alussa Portugalissa kadonneen nelivuotiaan Madeleine-tytön vanhemmat vakuuttavat, ettei heillä ole osuutta tyttärensä katoamiseen.

Kate ja Gerry McCann kiistävät, että he olisivat paenneet Portugalista heihin kohdistuneen tutkimusten takia. Vanhemmat ovat saapuneet kotimaahansa Britanniaan. He kertovat lähteneensä perheen pienten kaksoislasten takia.

- Meillä ei ole mitään tekemistä rakkaan tyttäremme katoamisessa, Gerry vakuuttelee.

- Portugalin lakien mukaan emme voi kommentoida tapausta enempää, hän jatkaa.

Aiemmin viikolla Portugalin poliisi julisti Madeleinen vanhemmat epäillyiksi tyttärensä katoamiseen. Vanhemmat pääsivät lähtemään kotimaahansa, sillä heitä vastaan ei ole nostettu syytteitä.

- On sydäntä särkevää saapua kotimaahan ilman Madeleinea. Mutta tämä ei tarkoita sitä, että olisimme luopumassa etsinnöistä, Gerry totesi tiedotusvälineille East Midlandin lentokentällä.

Madeleine McCann katosi Portugalissa Algarven lomakohteesta toukokuussa. Brittilehtien tietojen mukaan Portugalin poliisi tutkii teoriaa, jonka mukaan vanhemmat antoivat vahingossa Madeleinelle yliannoksen unilääkettä, jotta voisivat mennä syömään ystäviensä kanssa.

Etsinnät ovat saaneet ennennäkemättömän mediahuomion.

(MTV3-Reuters)

(8.9.)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.