Mainos

Madeleinen vanhemmat järkyttyneitä epäilyistä

Madeleine-tytön molempia vanhempia epäillään tyttärensä kuolemasta. Brittimedian mukaan poliisi epäilee, että vanhemmat antoivat vahingossa Madeleinelle yliannoksen unilääkettä.

Kadonneen Madeleine-pikkutytön vanhemmat ovat järkyttyneitä siitä, että Portugalin poliisi on nimennut heidät epäillyiksi tyttärensä katoamisjutussa. Sekä tytön äiti Kate McCann että isä Gerry McCann julistettiin eilen epäillyiksi. Perheen edustajan mukaan heitä vastaan ei kuitenkaan ole nostettu syytteitä.

- He ovat järkyttyneitä, pettyneitä ja väsyneitä, perheen edustaja Justine McGuinnes luetteli.

Pariskunnan oli tarkoitus matkustaa kotiin Englantiin Portugalista huomenna, mutta McGuinnesin mukaan he aikovat nyt jäädä Portugaliin todistaakseen viattomuutensa ja löytääkseen tyttärensä. Pariskunnan puolustusasianajajan mukaan maasta poistumiselle ei ole asetettu esteitä.

Portugalilaisen Expresso-viikkolehden mukaan Madeleinen tapauksen käsittelyyn saattaa kulua ainakin vuosi.

Nelivuotias Madeleine katosi Portugalissa Algarven lomakohteesta toukokuussa. Brittilehtien tietojen mukaan Portugalin poliisi tutkii teoriaa, jonka mukaan vanhemmat antoivat vahingossa Madeleinelle yliannoksen unilääkettä, jotta voisivat mennä syömään ystäviensä kanssa.

(MTV3-STT-AFP-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.