Mainos

Madeleinen isä: Tyttäreni siepattiin elävänä

Kadonneen brittitytön Madeleine McCannin isä Gerry ryöpytti tänään BBC:lle antamassaan haastattelussa sekä Portugalin poliisia että portugalilaisia tiedotusvälineitä. Perhe aikoo mahdollisesti haastaa Portugalin tunnetuimman tv-reportterin oikeuteen.

Portugalin poliisi on tutkinut jo pidempään siepatun nelivuotiaan Madeleine McCannin tapausta keskittyen teoriaan, jonka mukaan Madeleine olisi kuollut perheen hotellihuoneessa.

Madeleinen isä Gerry McCann kertoi tänään BBC:n Radio 4:n haastattelussa, että Portugalin poliisin ja tiedotusvälineiden puheista huolimatta hän on varma, että Madeleine siepattiin hotellista, eikä surmattu tai menehtynyt tapaturmaisesti.

Etenkin portugalilaismedian Madeleine-uutisoinnin sävyyn tuohtuneet McCannit ovat haastamassa oikeuteen Portugalin television kuuluisimman toimittajan, Sandra Felgueirasin. McCannit ovat pyytäneet katsottavakseen Felgueirasin kymmenen päivän takaisen raportin Madeleine-tapauksesta.

Gerry McCann on ollut aktiivisena nyt myös Espanjan tiedotusvälineiden suuntaan ja viime päivinä julkaistut haastattelut ovat poikineetkin jo "varman havainnon" Cartagenan kaupungista, jossa kaksi naista väittivät nähneensä Madeleinen näköisen tytön epäilyttävästi käyttäytyvän miehen seurassa huoltoasemalla.

Mies oli lähtenyt kumit ulvoen paikalta, kun oli tullut huomatuksi tytön kanssa.

(MTV3-Telegraph.co.uk)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.