Mainos

Maddien vanhemmat salanneet tietoja?

Portugalin poliisi epäilee, että brittitytön katoamisesta kuulusteltu brittimies ja tytön vanhemmat ovat salanneet tuntevansa toisensa entuudestaan.

Portugalin poliisi epäilee kadonneen brittitytön Madeleine McCannin vanhempien ja hänen sieppauksestaan epäiltynä kuulustellun Robert Muratin suhdetta. Poliisi epäilee osapuolten tunteneen toisensa jo ennen Maddien katoamista, mutta salanneen tämän.

33-vuotias Murat on Britannian kansalainen, mutta hän asuu Portugalissa. Murat toimi tapauksen alkuvaiheissa McCannin pariskunnan apuna ennen kuin häneen alettiin kohdistaa epäilyksiä.

Poliisi tutki elokuussa Robert Muratin kodin selvittääkseen, onko hänellä yhteyksiä pikkutytön katoamiseen. Tutkimuksissa ei löytynyt todisteita Muratin osallisuudesta.

Alustavien poliisiraporttien mukaan Portugalin poliisi epäilee kuitenkin nyt, että Murat ja McCannit tunsivat toisensa jo ennen Maddien katoamista. Sensaatiolehti 24 horasin mukaan poliisi on pyytänyt virka-apua Isosta-Britanniasta väitteen selvittämiseksi.

Kate ja Gerry McCann ja Robert Murat ovat aiemmissa kuulusteluissa kieltäneet tunteneensa toisiaan entuudestaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.