Machete-hyökkäys Lontoossa – yksi kuollut, kaksi loukkaantunut

Lontoossa yksi henkilö on kuollut ja kaksi loukkaantunut välikohtauksessa kaupungin kaakkoisosissa.

Poliisi hälytettiin Woolwichiin selvittämään machete-veitsellä tehtyä hyökkäystä hieman kahden jälkeen iltapäivällä paikallista aikaa. Tapauksesta uutisoivat muun muassa BBC ja Sky News.

Paikalta löydettiin kuolleena yksi henkilö. BBC:n saamien tietojen mukaan miehen kimppuun oli hyökännyt kadulla kaksi aseistautunutta miestä.

– Ne kaverit olivat ihan sekaisin. Ihan eläimiä. He raahasivat hänet jalkakäytävältä keskelle tietä ja jättivät hänen ruumiinsa makaamaan siihen, Jamesiksi esittäytynyt silminnäkijä kuvaili tapahtumia LBC-radion haastattelussa.

Kaksi miestä on viety paikalta sairaalaan. Silminnäkijäkertomusten mukaan henkilöt olisivat haavoittuneet poliisin ammuttua heitä. Scotland Yard on vahvistanut tiedon siitä, että miehet haavoittuivat poliisien luodeista.

Paikallisen parlamenttiedustajan Nick Raynsfordin mukaan poliisi on löytänyt tapahtumapaikalta "merkittävän määrän" aseita, kuten veitsiä ja ainakin yhden ampuma-aseen.

Brittimedian tietojen mukaan tapausta käsitellään epäiltynä terroristihyökkäyksenä. Kuolleen miehen kerrotaan olleen sotilas, mutta tietoa ei ole vielä vahvistettu.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat