Macca kiistää sydänvaivat

Ex-Beatle Paul McCartney kiistää tomerasti kärsivänsä minkäänlaisista sydänvaivoista. Macca kertoo omilla kotisivuillaan, ettei ole aiemmin edes vaivautunut kommentoimaan väitettä, jonka mukaan hänelle olisi viime syksynä tehty sydänleikkaus.

Nyt McCartney päätti kuittenkin virallisesti kiistää ympärillään velloneet huhut, sillä hän ei halua ystäviensä olevan turhan päiten huolissaan.

– Ihmiset soittelevat ja kyselevät, onko minulla kaikki kunnossa. Koska en itse ollut lukenut yhtään uutista väitetyistä sydänvaivoistani, en äkkiseltään osannut kiistääkään niitä, hän kirjoittaa.

Maccan mukaan hän kävi reilu vuosi sitten lääkärissä rutiinitarkastuksessa, jonka jälkeen hänelle tehtiin vielä joitakin kokeita.

– Kaikki oli kuitenkin kunnossa silloin, ja on ollut sen jälkeenkin. Tiedotusvälineet ovat varmaankin saaneet vihiä vuositarkastuksestani ja tehneet kärpäsestä härkäsen, Macca pahoittelee.

– Rokkaavaa uutta vuotta kaikille, ja muistakaa, ettei kaikkea lukemaansa kannata uskoa, hän muistuttaa viestinsä lopuksi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat